EROB

کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی با شام گیاهی

کاهش 10 درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی با شام گیاهی

بر اساس بررسی انجمن غدد درون‌ریز (Endocrine Society) خوردن یک وعده شام گیاهی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را ۱۰ درصد کاهش دهد.

کاهش 10 درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی با شام گیاهی

27/05/2021 · کاهش 10 درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی با شام گیاهی خلیج فارس: بر اساس بررسی انجمن غدد درون‌ریز (Endocrine Society) خوردن یک وعده شام گیاهی می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را ۱۰ درصد کاهش دهد.

کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی با شام گیاهی …

27/05/2021 · گروه محققان، میزان ابتلا به بیماری‌های قلبی شرکت‌کنندگان را با خوردن چربی، کربوهیدرات و پروتئین‌های مختلف در صبحانه و شام مقایسه کردند و نتایج نشان داد که خوردن شام گیاهی با کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌وعروقی مرتبط است.

برچسب‌ها:,