کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی با شام گیاهی
|
بر اساس بررسی انجمن غدد درونریز (Endocrine Society) خوردن یک وعده شام گیاهی میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را ۱۰ درصد کاهش دهد. |
|
27/05/2021 · کاهش 10 درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی با شام گیاهی خلیج فارس: بر اساس بررسی انجمن غدد درونریز (Endocrine Society) خوردن یک وعده شام گیاهی میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را ۱۰ درصد کاهش دهد. |
|
27/05/2021 · گروه محققان، میزان ابتلا به بیماریهای قلبی شرکتکنندگان را با خوردن چربی، کربوهیدرات و پروتئینهای مختلف در صبحانه و شام مقایسه کردند و نتایج نشان داد که خوردن شام گیاهی با کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به بیماریهای قلبیوعروقی مرتبط است. |
برچسبها:کاهش 10 درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی با شام گیاهی, کاهش ۱۰ درصدی خطر ابتلا به بیماری قلبی با شام گیاهی ...